Кошик
197 відгуків
+380 (66) 523-41-40
+380 (67) 980-74-44
ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Шланги для стисненого повітря

Давно шукаєте інтернет-магазин, в якому можна придбати шланги для стисненого повітря для пневмоінструментів різного типу?

Раді вітати вас на сайті ТОВ “ПРО-ПАРТС”!

Уже понад 15 років ми займаємося виготовленням та продажем запчастин для гідравлічного обладнання. У нашому асортименті представлено понад 10000 позицій, які порадують вас не лише високою якістю, але й приємною ціною!

До каталогу!

Який шланг для стисненого повітря купити? Хіти продажів

DN9х14,5

Шланг компресорний DN9х14,5 (20 барів)

Шланг для подачі стисненого повітря від компресорів та пневматичних інструментів. Він виготовлений з якісного ПВХ та має додаткове армування, може використовуватися за низьких температур.

Дізнатись більше
DN12,7х19

Компресорний шланг DN12,7х19 (20 барів)

Компресорний шланг для подачі стисненого повітря італійського виробництва. Для його виготовлення використаний зміцнений полівінілхлорид. Мінімальна робоча температура становить -20 градусів, максимальна - +60.

Дізнатись більше
20х4

Шланг для води та повітря 20х4

Шланг для транспортування стисненого повітря, а також води. Він може використовуватися у різних галузях: промисловість, металургія, будівництво тощо. Діапазон робочих температур - від -30 до +70.

Дізнатись більше
10х3,5

Шланг для повітря та води 10х3,5

Шланг чорного кольору з робочим тиском у 20 барів, який може використовуватися у будівництві, сільському господарстві, металургії тощо. Мінімальна робоча температура становить -30 градусів.

Дізнатись більше

Всі товари

Чому ми? Переваги компанії “ПРО-ПАРТС”

Унікальний асортимент

У нашому каталозі представлено понад 10 тисяч товарів для гідравлічного обладнання різних конфігурацій. Серед них не лише шланги для роботи з різними рідинами та газами, але й з’єднання (Camlock) поліпропіленові, хомути та багато іншого.

Цінова політика

Частину продукції ми виготовляємо самостійно, іншу ж закуповуємо безпосередньо у виробників. Це дає змогу реалізовувати товари з мінімальною націнкою. На шланги для стисненого повітря ціна вас приємно здивує!

Багаторічний досвід

Наша компанія працює на ринку запчастин для гідравлічного обладнання уже понад 15 років. Ми чудово знаємося на товарах, які пропонуємо, тож з легкістю зможемо допомогти з підбором комплектуючих для вашого виробництва!

Гарантія якості

Усі запчастини, що представлені у нашому асортименті, виготовляються відповідно до всіх стандартів. З нашими комплектуючими гідравлічне обладнання працює надійно та без збоїв!

Є питання? Телефонуйте!

Як придбати шланг для стисненого повітря в Україні?

Вибір шланга

У нашому асортименті представлено понад 10 тисяч товарів. Уважно перегляньте каталог та оберіть шланг того розміру, що вам потрібен.

Оформлення

Купити шланг для стисненого повітря можна декількома способами: у телефонному режимі, на сайті або через електронну пошту.

Розрахунок

Ви можете внести повну передоплату на наш рахунок або домовитися про інші умови оплати згідно з договором. Також можлива оплата готівкою.

Доставка

Мешкаєте у Києві? Тоді ви можете забрати хомути для шлангів чи з’єднання самостійно. Доставка в інші регіони здійснюється будь-якими поштовими службами.

Доставка і Оплата

Шланги подачі стисненого повітря від компресора до робочого обладнання (пневматичний інструмент, піскоструминні установки, система пневматичного гальмування та інше обладнання в автомобільній та промисловій сфері).
Шланги подачі стисненого повітря від компресора до робочого обладнання (пневматичний інструмент, піскоструминні установки, система пневматичного гальмування та інше обладнання в автомобільній та промисловій сфері).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner