Кошик
197 відгуків
+380 (66) 523-41-40
+380 (67) 980-74-44
ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Запірна арматура

Запірна арматура

для регулювання напрямку потоку і об'єму робочого середовища. ТОВ «ПРО-ПРАТС» - офіційний представник європейських брендів. Продаж оптом і в роздріб арматури, БРС, кріплення для пластикових труб зі знижками від обсягу замовлення.

в каталог!

Яку можна купити запірну арматуру?

Кран з внутрішнім різьбленням Ду15

Кульовий нержавіючий муфтовий елемент для відмикання і замикання трубопроводів, які транспортують гази і рідини під тиском 63 бар і температурою від -25 до +100 градусів.

Дізнатися більше

Запірний елемент з внутрішнім різьбленням Ду 20

Двоходова повнопрохідна модель, яка забезпечує рівномірне проходження робочого середовища по всьому трубопроводу. Має різьбове з'єднання з трубами.

Дізнатися більше

Кран кульовий високого тиску DN10 BSP

Трубопровідна і запірна арматура, що витримує до 500 бар. Підходить для контролю проходження робочого середовища по одній гідролінії. Відрізняється крановим типом розподільника.

Дізнатися більше

Кран кульовий високого тиску DN10 CEL

Двоходова модель з блоковим виконанням. Виготовлена ​​з вуглецевої сталі з гальванічним покриттям. Номінальний тиск не перевищує 350 бар, максимальне значення 500 бар.

Дізнатися більше

Кульовий запірний елемент DN13 BSP

Виріб від німецького виробника з крановим розподільником. Підходить для контролю проходження середовища в одній гідравлічної лінії. Працює в режимі температур від -30 до +100 градусів.

Дізнатися більше

Кульовий кран DN20 BSP

Модель відрізняється розміром 1 1/4, 11/2. У конструкції передбачена BSP, NPT, метрична різьба (CEL) і фланцеве з'єднання (SAE). Розподільник кранового типу.

Дізнатися більше

Плюси кранів для трубопроводів

Міцні матеріали

У виробництві використовується звичайна або нержавіюча сталь, яка забезпечує антикорозійну стійкість і механічну міцність виробів.

Широкий температурний режим і тиску

Запірна сантехнічна арматура витримує від -30 до +180 градусів. Діапазон робочого тиску від 63 бар до 500 бар. Умови залежать від обраної моделі.

Широка сфера застосування

Вироби підходять для відкриття і замикання потоку рідин і газів. Контролюють витрату речовин частковим відкриванням. Забезпечують надійну герметизацію.

Запобігання протікання

Як і швидкоз'ємні з'єднання запірні крани запобігають просочуванню речовин завдяки ущільненню з політетрафторетилену (PTFE), стійкого до хімічних середовищ.

Що кажуть клієнти ?!

Переваги компанії ТОВ «ПРО-ПАРТС»

Широкий асортимент

У каталозі представлені крани високого і низького тиску для постійного контакту з маслами, водою, повітрям, газом.

Доступна вартість арматури

Ціна запірної арматури в прайсі знижена завдяки прямій співпраці з виробниками. Можливі знижки при великих обсягах замовлення.

Офіційна гарантія

На вироби надається гарантія від виробника. Всі елементи пройшли багаторівневе тестування на виробництві.

Безкоштовна доставка

При замовленні від 5000 грн доставка по всій території України безкоштовна. У Києві замовлення можна забрати самостійно.

Залишилися питання? Телефонуйте!

Крани кульові високого та низького тиску для масла, води, повітря та газу.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner