Кошик
197 відгуків
+380 (66) 523-41-40
+380 (67) 980-74-44
ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Шланги промислові

Вам терміново потрібен шланг промисловий для рішення конкретних завдань?

У магазині «ПРО-ПАРТС» Ви маєте можливість придбати надійні промислові шланги різного призначення за доступною вартістю та з оперативною доставкою.

Ми пропонуємо промислові шланги для води/пари, охолоджувальної рідини, палива, бітуму, зрідженого газу і т.д. Замовляйте промислові шланги та рукави різних конструктивних особливостей, що відповідають умовам конкретної галузі виробництва.

До каталогу!

Основні переваги співпраці з ТОВ «ПРО-ПАРТС»

Преимущества компании ООО ПРО-ПАРТС

Значний вибір

Наш магазин реалізує різнопланові запчастини для гідравлічного та пневматичного обладнання: шланги для газу, з’єднувальну арматуру, промислові шланги для води, харчових продуктів (молока, спиртовмісних/жирних продуктів), абразивних матеріалів і т.д.

Преимущества компании ООО ПРО-ПАРТС

Якісна продукція

Всі запчастини та комплектуючі, що представлені на продаж, відповідають стандартам якості та специфіці умов роботи промислового обладнання. У нас можна придбати промисловий шланг для різних рідин/газів та твердих гранульованих матеріалів з офіційною гарантією.

Преимущества компании ООО ПРО-ПАРТС

Демократичні ціни

Наша компанія, завдяки тісній багаторічній співпраці напряму із заводами-виробниками продукції, має можливість надавати на продаж надійні товари за найнижчими на ринку України цінами. Додатково даруємо знижки відповідно до обсягів замовлення.

Преимущества компании ООО ПРО-ПАРТС

Оперативна доставка

Ми цінуємо час наших клієнтів та зацікавлені у довгостроковій співпраці, тож надішлемо замовлення у максимально стислі терміни, обраним Вами способом доставки.

Є питання? Телефонуйте!

Як замовити шланг промисловий на сайті онлайн-компанії «ПРО-ПАРТС»

Оформление заказа в компании ООО ПРО-ПАРТС

Вибір товару

Перегляньте каталог і оберіть шланг потрібних Вам параметрів. Ви можете зателефонувати до менеджерів магазину, аби підібрати товар відповідного зразка у телефонному режимі.
Оформление заказа в компании ООО ПРО-ПАРТС

Оформлення замовлення

Ви можете скористатися телефоном, оформити покупку онлайн (на сайті нашої компанії) чи за допомогою електронної скриньки.
Оформление заказа в компании ООО ПРО-ПАРТС

Підтвердження покупки

Зачекайте зворотного зв’язку від операторів нашої служби підтримки – вони незабаром зателефонують Вам задля уточнення деталей замовлення та контактних даних.
Оформление заказа в компании ООО ПРО-ПАРТС

Оплата замовлення

Пропонуємо внести передоплату (100% вартості замовлення) чи домовитися про інші умови згідно договору. Можливий готівковий та безготівковий розрахунок (з ПДВ).
Оформление заказа в компании ООО ПРО-ПАРТС

Отримання покупки

Доступний варіант самовивозу замовлення (у місті Київ). Доставка в інші регіони України можлива транспортними компаніями на Ваш вибір.

Доставка і Оплата

Рукави напірні та напірно-всмоктувальні для транспортування різних середовищ (вода, повітря, гази, гідравлічне масло, паливо, хімічні та пиші продукти).
Рукави напірні та напірно-всмоктувальні для транспортування різних середовищ (вода, повітря, гази, гідравлічне масло, паливо, хімічні та пиші продукти).

Шланги промислові: найпоширеніші питання FAQ

Як вибрати правильний шланг для конкретного завдання?

Вибір правильного шланга залежить від конкретних умов і завдань. Важливо враховувати фактори, такі як тиск, температура, хімічний склад середовища, матеріал шланга та інші параметри. Наші фахівці готові надати консультації та допомогу вибрати правильний шланг для вашого обладнання.

Як доглядати за промисловими шлангами для їхнього подовження терміну служби?

Для продовження терміну служби промислових шлангів рекомендується регулярно перевіряти їх, уникати перевищення максимального тиску та температури, правильно зберігати їх у сухому та прохолодному місці, уникати механічних пошкоджень та хімічного впливу. Відповідно до інструкцій виробника дбайливий догляд допоможе подовжити термін служби шлангів.

Як можна замовити промислові шланги у вашому магазині?

Замовити промислові шланги в нашому магазині можна онлайн через наш веб-сайт або зв'язавшись з нашими менеджерами по телефону. Ми також надаємо консультації щодо вибору та замовлення, щоб забезпечити зручний та надійний процес покупки.

Які бренди та типи шлангів доступні в вашому магазині?

У нашому магазині ми пропонуємо шланги від відомих виробників, таких як Шланг напірно-всмоктуючий для перекачування дизельного палива, бензину, гідравлічного та індустріального масла DN51 2", Шланг піскоструменевий (дробоструминний), Рукав для аспірації (видалення) стружки, тирси, пилу та забрудненого повітря DN102E, Шланг компресора для стисненого повітря 20 бар DN9x14.5, Шланг ПВХ напірно-всмоктувальний морозостійкий для асенізаторських машин (викач вигребних ям) DN102, Шланг для антифризу, тосолу й охолоджувальних рідин 18х25, Для сухих і рідких харчових продуктів, Рукава для систем вентиляції та інші. Ми співпрацюємо з надійними постачальниками, щоб забезпечити нашим клієнтам доступ до якісних шлангів від світових лідерів у цій галузі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner