Кошик
197 відгуків
+380 (66) 523-41-40
+380 (67) 980-74-44
ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Гідравлічні Рукава

Рукав гідравлічний для всіх видів техніки і промислового устаткування.

Більше 70 варіантів для надійного і безперебійного функціонування гідравлічних систем. Забудьте про простої, ремонт мобільної техніки, обладнання з гідравлічними рукавами і сполучною трубопровідною арматурою від європейських брендів.

в каталог!

6 варіантів рукавів для гідравлічних систем

Рукава високого тиску EN856 4SP DN19 3/4 "350BAR

Витримують тиск робочого середовища за рахунок 4 шарів металевого обплетення, внутрішнього і зовнішнього шару з гуми. Підходять для транспортування олії в гідравліки, води і повітря.

Дізнатися більше

Шланги EN856 4SH DN31 1.1 / 4 "350BAR

Вироби зі спіральним армуванням і основою з гуми. Мінімальна робоча температура не повинна опускатися нижче -40 градусів, максимальне значення +100 градусів.

Дізнатися більше

Шланги 1SN 150 градусів DN25 1 "88BAR

Купити гідравлічний рукав цього типу варто для роботи при підвищеній температурі до 150 градусів. Має посилення одним шаром сталевого обплетення. Виготовлений з гуми.

Дізнатися більше

Рукава 2SN DN10 3/8 "330 BAR

Різновид шлангів для гідравлічного масла, повітря, води. Має в конструкції два обплетення з металу. Шланги стійкі до дії озону, атмосферних явищ, високих температур і тиску.

Дізнатися більше

Рукава PTFE (гладкий) DN10 3/8 165BAR

Гідравлічний рукав з посиленням однієї сталевим обплетенням, призначений для експлуатації в системах, де максимальна температура досягає 260 градусів, а тиск 165 бар.

Дізнатися більше

Термопластичний рукав DN06 700 Бар

Конструкція, що має внутрішній шар з термопластичного еластомеру, зовнішній шар з поліуретану. Посилення одним сталевим обплетенням і одним обплетенням з арамида.

Дізнатися більше

Плюси і ремонт гідравлічних рукавів

Широка область застосування шлангів

Нафтопереробна, деревопереробна, важка промисловість, будівництво, сільське господарство, металургія. Транспортування масла, повітря і води.

Посилена конструкція

Для стійкості до високих температур і тиску гідравлічні рукава шланги виготовлені з термостійкого гуми, мають посилення однієї або декількома сталевими спіралями.

Робочі можливості

Вироби витримують дію озону, атмосферних явищ, високих і низьких температур в діапазоні від -40 до +250 градусів, максимальний тиск може досягати 700 бар.

Довговічність і гарантія

Рукав високого тиску, поліамідна трубка для палива надається з офіційною гарантією від виробника. Шланги забезпечують тривалу роботу систем без збоїв.

Доступна ціна

Ми ТОВ "ПРО-ПАРТС" пропонуємо в Україні доступну ціну гідравлічних рукавів за рахунок прямого співробітництва з європейськими виробниками. При великих замовленнях - знижки.

Великий вибір

У каталозі ви знайдете РВД 1 SN, 2 SN, 2 SC, 4 SP, 4 SH, R13, R15, 1TE, 2TЕ, 3TE для функціонування різних типів гідравлічних систем і устаткування.

Що кажуть клієнти ?!

Як замовити?

Оформлення заявки

На сайті, по телефону або через електронну пошту.

Оплата

Передоплата 100% або за договором готівкою або безготівковий розрахунок з ПДВ.

Доставка

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 5000 грн. У Києві можливий самовивіз.

Залишилися питання? Телефонуйте!

Рукави високого тиску (РВТ) для всіх видів техніки та промислового обладнання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner