Кошик
197 відгуків
+380 (66) 523-41-40
+380 (67) 980-74-44
ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Шланги для палива, масла та інших нафтопродуктів

Шланг для перекачування палива

бензин, дизельне паливо, масла, бітум, зріджений газ LPG та інші рідини. 16 видів рукавів для контакту з різними робочими середовищами. ТОВ "ПРО-ПАРТС" офіційний дилер німецького виробника. Продаж шлангів для абразивних матеріалів, ГМС і нафтопродуктів оптом і в роздріб. Знижки при великих обсягах.

в каталог!

Популярні шланги для палива

Шланг напірно-всмоктуючий для палива і масла DN76 3 "

Рукав призначається для перекачування палива і гідравлічних масел. Зовнішній і внутрішній шар виготовлений з гуми стійкої до мастил. Для посилення використаний текстильний каркас, металева сітка і мідний дріт.

Дізнатися більше

Шланг напірно-всмоктуючий для палива і масла DN102 4"

Рукав з гуми з одним шаром металевого обплетення. Внутрішня поверхня і зовнішній шар зроблений з маслостійкої гуми. Підходить для контакту з бензином, дизелем, маслом. Використовується для автоцистерн.

Дізнатися більше

Шланг напірно-всмоктуючий для палива і масла DN51 2"

Рукав витримує тиск 10 бар, максимальну температуру робочого середовища +90 градусів і опускання нижче -30 градусів. Стійкість до мастил, озону, погодних явищ забезпечується гумою і армуванням металевою сіткою.

Дізнатися більше

Шланг напірно-всмоктуючий для палива і масла DN25 1"

Гумовий рукав з металевим посиленням для транспортування палива і гідравлічних масел з цистерни. Гладкий внутрішній шар забезпечує безперебійне проходження робочого середовища під тиском.

Дізнатися більше

Переваги рукавів від компанії ТОВ "ПРО-ПАРТС"

Міжнародні стандарти

У нас ви можете купити шланг для дизельного палива EN 12115; TRBF 131-2; EN1360; SAE100R4; EN 1761 Type D; EN 1825 тип B / TRbF: EN 1825 тип C / TRbF; EN 1825 тип E / TRbF.

Широка сфера застосування

У каталозі представлені паливні шланги для оснащення автотранспорту, будівельної, сільськогосподарської техніки та різного промислового устаткування.

Ефективне функціонування

Гумові та композитні напірні бункерувальні шланги експлуатуються в портах, нафтогазових терміналах, нафтобазах для завантаження, вивантаження танкерів і автоцистерн

Робочі умови

Шланги для дизельного палива витримують робочий тиск 10 бар, температуру від - 30 ° С до + 90 ° С, складні погодні умови, дію озону і агресивної робочого середовища.

Міцна конструкція

Для виготовлення зовнішнього і внутрішнього шару використана маслостійка гума. Стійкість до тиску робочого середовища забезпечується металевим обплетенням.

Висока якість

Купити металлорукав нержавіючий, паливні шланги, рукава високого тиску можна з офіційною гарантією від європейського виробника.

Що кажуть клієнти ?!

Як купити шланг для палива?

Оформлення заявки

Через сайт, телефон або електронну пошту. Відповідь менеджера через 5-30 хвилин

Оплата

100% передоплати або згідно з договором. Готівковий або безготівковий розрахунок з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортними компаніями по всій Україні. Безкоштовно при замовленні від 5000 грн.

Залишилися питання? Телефонуйте!

Шланги для подачі та всмоктування бензину, дизельного палива, масла, бітуму, гарячих смол та зрідженого газу

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner